Solvinity vindt in Hans van den Broek nieuwe ceo

Hans van den Broek

Hans van den Broek is vandaag aangetreden als ceo van Solvinity. Hij volgt daarmee Frank van den Belt op, die sinds 2008 aan het hoofd stond van de cloudspecialist.

Van den Broek werkt sinds 2010 bij Solvinity, waarvan de laatste drie jaar als commercieel directeur. Voor zijn komst bij Solvinity werkte hij in leidinggevende posities bij IBM en Lenovo Nederland. Via een persverklaring meldt Van den Broek dat hij het huidige beleid voortzet, met blijvende aandacht voor klanttevredenheid en kwaliteit. ‘24/7 toegang tot data en applicaties is voor onze relaties niet meer weg te denken. Klanten vertrouwen de zorg voor hun it-omgeving aan Solvinity toe, omdat daarmee ook it-beveiliging en het voldoen aan regelgeving geborgd zijn. We hanteren het secure by design-principe, van technisch ontwerp tot 24/7-beheer om dit te kunnen blijven waarmaken.’

250 medewerkers

"In 2017 bedroeg de jaaromzet van Solvinity 43 miljoen euro"

Solvinity is het voorbije decennium uitgegroeid tot een Nederlandse managed service provider met ruim 250 medewerkers. Het bedrijf werkt voor de rijksoverheid, gemeenten, TNO, Trans Link Systems (ov-chipkaart), ING Bank, Nationale Nederlanden, Rabobank, Ahold en ICS Cards. In 2017 bedroeg de jaaromzet 43 miljoen euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-05T17:01:00.000Z Cees Visser
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.