Bedrijven rond Lelystad Airport krijgen glasvezel

Glasvezel

Het bedrijventerrein van Lelystad Airport krijgt een glasvezelnetwerk. De luchthaven sluit hiervoor een overeenkomst met leverancier Levelfour en it-partner Syscon. De partijen zien een breedbandinfrastructuur als basisvoorziening die op het terrein niet mag ontbreken.

Met de aanleg van het glasvezelnet hebben bedrijven toegang tot een snelle en betrouwbare internetverbinding. Dit is volgens de partijen onmisbaar voor het bieden van een aantrekkelijk vestigingsklimaat bij de luchthaven. Lokale ondernemers kunnen van de glasvezelverbinding gebruikmaken.

'De aanleg van een glasvezelnetwerk geeft meerwaarde aan bedrijven gevestigd op dit bedrijventerrein’, meldt directeur Peter Grotenhuis van Levelfour. ‘Hiermee is de luchthaven voorbereid op de toekomst.’

Zakelijk glasvezel

Levelfour legt zakelijke glasvezelnetwerken aan en exploiteert deze. Het bedrijf kwam kortgeleden in het nieuws door de overname van de XRC ICT Group en de daarmee verbandhoudende verhuizing naar Nistelrode. Eerder lijfde de onderneming Stepco en Parkned in.

Syscon is een it-dienstverlener die zich richt op het ontsluiten van data uit complexe omgevingen. Dit gebeurt via webapplicaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-12-19T17:05:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.