Drie Microsoft-servers nog net in 2005

Microsoft lanceert half november drie nieuwe serverversies: SQL Server, Visusal Server en BizTalk Server, alledrie voorzien van het (nog juist correcte) achtervoegsel 2005. De annoncering vond plaats op de Microsoft Tech Ed 2005.

Paul Flessner, senior vice-president Server Applicaties bij Microsoft deed die aankondigingen in Orlando, Florida. Hij was blijkens een persbericht van Microsoft met name trots op het doorbreken van de 1 miljoen tpmC barrière in de TPC-C benchmark door een vroege ‘build’ van SQL Server 2005, draaiend op een HP Integrity Superdome.

Flessner maakte ook een nieuwe strategie bekend voor de ontwikkeling van een schaalbare Rfid-infrastructuur, gebouwd bovenop het .Net platform. Op zichzelf staand, of ingebouwd in applicaties van derden middels API’s interpreteert de technologie data van sensors en start vervolgens relevante zakelijke processen op.

 

Flessner verwacht dat deze rfid-technologie optimaal zal profiteren van de verbeterde prestaties en functionaliteit van de aangekondigde nieuwe leden van de Windows Server-familie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-06-08T16:03:00.000Z René Rippen
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.