Within Reach legt hand op Deens telcobedrijf Ipnordic

Within Reach, moederbedrijf van Voiceworks, versterkt zich door de overname van het Deense Ipnordic, leverancier van zakelijke communicatieoplossingen. Ondersteund door participatiemaatschappij Waterland, investeert Within Reach in veelbelovende en innovatieve Europese telecommunicatiebedrijven, zoals nu Ipnordic.

Within Reach is vorig jaar opgericht door het Nederlandse Voiceworks, een VoIP-leverancier op de zakelijke markt en de Duitse unified communications (uc)-specialist Swyx. Al snel volgde een impactvolle overname van het Franse bedrijf Centile, wat Within Reach dichter bij het doel van Europees UCaaS-marktleider brengt.

De onderliggende labels van Within Reach bedienen de zakelijke markt via indirecte en directe verkoopkanalen en proberen personeel binnen en tussen organisaties optimaal met elkaar te laten samenwerken via geïntegreerde communicatie- en samenwerkingsoplossingen.

One-stop-shop

Ipnordic is opgericht in 2011 en biedt ip-telefonie, mobiel, hardware en internet aan. Het Deense bedrijf telt ruim tachtig medewerkers en fungeert als one-stop-shop voor de toenemende vraag van Deense mkb’ers naar flexibele en op maat gemaakte telefoniesystemen. Op de Deense markt staat Ipnordic bekend om zijn focus op de klant en de daarmee gepaard gaande servicelevels die zij hun klanten bieden. Via het in-house ontwikkelde softwareplatform (Ipoffice) kan het bedrijf white label-diensten aanbieden en klantprocessen efficiënt afhandelen.

Europese expansie

Within Reach is met meer dan vijfhonderd medewerkers actief in vijfentwintig Europese landen met de grootste operaties in Duitsland, Nederland en Frankrijk. Stijn Nijhuis, ceo Within Reach, merkt op dat de acquisitie aansluit bij de buy & build-strategie die het bedrijf vorig jaar heeft uitgerold. ‘Met Ipnordic gaan we de groeikansen op Europese schaal versnellen en nieuwe groeimarkten aanboren.’

Deel uitmaken van Within Reach betekent voor Ipnordic dat zij intensiever kan werken aan de ambitie om sneller te groeien in de Deense telecommunicatiemarkt. Binnen Within Reach is elk label verantwoordelijk voor hun eigen bedieningsmodel en marktbenadering. Ipnordic behoudt daarom zijn naam terwijl de medewerkers werkzaam blijven op hetzelfde kantoor in Gråsten, in het zuidelijke deel van Jutland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-14T17:16:00.000Z Cees Visser
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.