KPN haakt in 2020 af als schaatssponsor KNSB

Na tien jaar hoofdsponsor te zijn van de Koninklijke Nederlandse Schaatsbond (KNSB) zal KPN deze samenwerking in de zomer van 2020 beëindigen. Het huidige contract loopt dan af en zal niet worden verlengd door het ict-concern. De KNSB heeft nu ruim een jaar de tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdsponsor.

Het sponsorschap van KPN begon in 2010 na de Olympische Winterspelen van Vancouver. Naast financiële steun bouwde KPN samen met de KNSB aan Schaatsen.nl, naar eigen zeggen inmiddels de best bezochte schaatswebsite van Nederland.

Het ict-concern nodigde de afgelopen tien jaar ruim vierhonderdduizend klanten uit om schaatsevenementen bij te wonen of zelf te schaatsen op De Coolste Baan van Nederland in het Olympisch Stadion in Amsterdam en andere ijsbanen door het hele land.

Volgens KPN zorgden de sponsoring onder andere voor een verbetering van KPNs reputatie en de merkbeleving en - in het verlengde hiervan - commercieel succes. Na juni 2020 richt het bedrijf zijn sponsoring nog meer op de bestaande samenwerking met de KNVB en het hoofdsponsorschap van de Eredivisie.

  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-30T17:09:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.