Levelfour lijft Glasnet Aalburg in

Glasvezelondernemer Levelfour Networks neemt de zakelijke glasvezelaanbieder Glasnet Aalburg en Werkendam over van Altena Breedband Combinatie (ABC). Het Brabantse bedrijf vergroot ermee zijn aanwezigheid op bedrijventerreinen in het rivierengebied ten oosten van Dordrecht.

Glasnet Aalburg wordt onderdeel van Levelfour Networks onder de naam ParkNed Altena en continueert de aanleg en het beheer van glasvezelnetwerken op de bedrijvenparken Kop van Brabant, Bruine Kilhaven, Giessen en Aalburg. De oprichter en directeur van ABC blijft bij deze werkzaamheden betrokken. Volgens hem biedt de overname synergievoordelen, ook voor zijn afnemers.

Groeiambitie

Levelfour Networks is in 2015 ontstaan uit een samenwerking tussen ondernemers uit de telecommunicatie, breedband-infrastructuur en financiële dienstverlening. De organisatie bouwt en exploiteert zakelijke glasvezelnetwerken, voornamelijk op bedrijvenparken. Dochteronderneming CrossNetworks heeft daarbij een operatieve rol en verbindt de verschillende dienstverleners op de diverse netwerken.

Het van oorsprong Arnhemse Levelfour heeft een uitgesproken groeiambitie. Door schaalvergroting verwacht de onderneming betaalbare en goede breedbandfaciliteiten te kunnen aanbieden. In 2017 werd glasvezeldochter Parkned overgenomen van Parkmanagement Waalwijk. Parkned is actief op ruim twintig bedrijventerreinen in het zuiden, midden en oosten van Nederland. In 2018 volgde de overname van de zestien glasvezelnetwerken van Stepco. In datzelfde jaar lijfde Levelfour de Waalwijkse XRC ICT Group in, met internetserviceprovider NXTcom en distributeur Westcom als dochterbedrijven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-03T14:24:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.