BSO neemt service provider IX Reach over

De Britse cloud-, hosting- en netwerk-provider BSO heeft de eveneens Britse netwerkserviceprovider IX Reach overgenomen. De overnamesom is niet bekendgemaakt. Het is de derde overname van BSO in anderhalf jaar tijd.

Het netwerk van IX Reach omvat wereldwijd ruim 170 point of presence (pop's). Het bedrijf telt zo’n driehonderd telecomoperatoren, isp’s, netwerken en contentproviders onder zijn klanten. Het partnerecosysteem bestaat uit een zeventigtal cloud-, data center- en saas-bedrijven.

De overname maakt van BSO een van de grotere private telecomoperator in de wereld, met meer dan 330 pop's en drie eigen netwerken (Layer 1, SDN/Layer 2 en Layer 3 IP/MPLS). Het netwerk spreidt zich uit over 23 landen met 103 datacenters in alle grote steden waar financiële transacties plaatsvinden (New York, Frankfurt, Londen en Hong Kong).

In de voorbije achttien maanden nam BSO al Apsara Networks over (dat radioverbindingen verzorgt met financiële markten) en PROceau, dat managed hosting- en iaas-diensten aanbiedt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-14T13:08:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.