BSO neemt service provider IX Reach over

De Britse cloud-, hosting- en netwerk-provider BSO heeft de eveneens Britse netwerkserviceprovider IX Reach overgenomen. De overnamesom is niet bekendgemaakt. Het is de derde overname van BSO in anderhalf jaar tijd.

Het netwerk van IX Reach omvat wereldwijd ruim 170 point of presence (pop's). Het bedrijf telt zo’n driehonderd telecomoperatoren, isp’s, netwerken en contentproviders onder zijn klanten. Het partnerecosysteem bestaat uit een zeventigtal cloud-, data center- en saas-bedrijven.

De overname maakt van BSO een van de grotere private telecomoperator in de wereld, met meer dan 330 pop's en drie eigen netwerken (Layer 1, SDN/Layer 2 en Layer 3 IP/MPLS). Het netwerk spreidt zich uit over 23 landen met 103 datacenters in alle grote steden waar financiële transacties plaatsvinden (New York, Frankfurt, Londen en Hong Kong).

In de voorbije achttien maanden nam BSO al Apsara Networks over (dat radioverbindingen verzorgt met financiële markten) en PROceau, dat managed hosting- en iaas-diensten aanbiedt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-14T13:08:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.