Apple-reseller Pro Warehouse zet tenderdesk op

Leverancier van Apple-producten voor de zakelijke markt Pro Warehouse uit Amsterdam komt met een eigen tenderdesk. Deze focust zich op Europese aanbestedingen en zogenaamde Request for Proposals (rfp's).

Naast het reageren op tenders wil de organisatie een adviesrol vervullen bij klanten die gaan tenderen of een rfp willen uitschrijven. Denk hierbij aan het adviseren over verschillende aanbestedingsvormen, vraagstukken over diensten, producten en gunningscriteria. De tenderdesk heeft als doel het inkopen van it te vereenvoudigen en de aanbestedende partij te ontzorgen. Zo wordt er een vaste accountmanager aangewezen om de gewenste processen in te richten.

Naamsbekendheid via Computable Awards

Pro Warehouse heeft twee jaar geleden bewust ervoor gekozen om zich volledig te focussen op Apple in de zakelijke markt. Het helpt organisaties met het uitrollen van Apple-devices, services en employee choice-programma’s. Pro Warehouse ondersteunt hierbij het gehele traject. Het bedrijf is dit jaar de hoofdsponsor van de Computable Awards 2019. Volgens sales- en marketingmanager Rowan Pijn een bewuste keuze om de naamsbekendheid in de zakelijke markt te vergroten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-17T13:28:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.