Simac België in zee met FNT Software

Puzzel

Simac ICT België heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het Duitse FNT Software, een leverancier van softwareoplossingen voor het geïntegreerde beheer van it-, datacenter- en telecom-infrastructuren. Zo versterkt Simacs Cabling & Infrastructure (C&I)-divisie verder haar expertise op het gebied van data center infrastructure management (DCIM).

Begin dit jaar kende FNT Software aan Simac de Solution Partner-status toe. Dit betekent dat Simac licenties van FNT-software kan verkopen en de bijhorende diensten kan leveren rond implementatie en onderhoud. De status is toegekend op basis van het door Simac C&I ontwikkelde businessplan en het FNT Command Foundation-examen dat door twee Simac-consultants is afgelegd.

‘DCIM is een van onze innovatieve domeinen’, zegt Andy Vanbrabant, directeur van Simac Cabling & Infrastructure. ‘Wij leveren end-to-end-oplossingen voor datacenters, van het ontwerpen en bouwen van de datacenterinfrastructuur tot en met het beheren en onderhouden ervan. Wij beschouwen DCIM als de meest effectieve manier om met succes capaciteit en beschikbare middelen te beheren, zowel voor de behoeften van vandaag als voor die van de toekomst.’

FNT Software is sterk in netwerkconnectiviteit, de historische basis van Simac C&I, zegt Vanbrabant en kan deze als geen andere beheren. ‘Het bereik van hun oplossing is breed en omvat zowel gebouwen (stroom, koeling, vloeroppervlak) als it-infrastructuur (zoals netwerken, servers en opslag). De FNT-oplossing gaat ook diep, van het monitoren van het stroomverbruik en de temperatuurwaarden in realtime tot de handling van (SFP) transceivers, trunks, ‘one-to-many/many-to-one’-verbindingen, modulaire patchpanelen enzovoort.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-02-13T09:40:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.