MKB Fonds oogst met IT Worxx in Noord-Nederland

autoverkoper deal samenwerking sleutel overdracht

Participatiemaatschappij MKB Fonds kondigt de tiende transactie aan in de ict-sector: de overname van ict-dienstverlener IT Worxx uit Emmen. Zusterbedrijf Telecom2Business maakt ook deel uit van deze deal. MKB Fonds verwacht de komende tijd nog meer it-transacties te sluiten.

Marktlink heeft de oprichters van IT Worxx begeleid in deze transactie. De twee ondernemingen worden opgenomen in het samenwerkingsverband Futureproof Group van het MKB Fonds waarbinnen tevens de eerdere acquisities vallen. De groep is goed voor een gezamenlijke omzet van circa zeventig miljoen euro met 375 medewerkers.

IT Worxx is een ict-dienstverlener op het vlak van ict-onderhoud & beheer, cloud computing, hosting, telecom & dataverbindingen. Doelgroep is het mkb in de eigen regio, al worden ook klanten daarbuiten bediend. Het bedrijf uit Emmen beschikt over een eigen datacenter. MKB Fonds beschouwt IT Worxx als een waardevolle aanvulling voor de Futureproof Group, zowel door de geografische ligging als de verschillende expertises. 

De huidige directie, bestaande uit Alexander Boer, Ronald de Veen en Guus Lubach, wijzigt niet. Het trio blijft minderheidsaandeelhouder in IT Worxx.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-08T17:22:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.