Investeerder borgt toekomst omroep-ict-bedrijf D&MS

televisie

De Nederlandse investeerder OxGreenfield is mede-eigenaar geworden van het Utrechtse D&MS, een aanbieder van ict- en elektrotechnische oplossingen voor de omroepwereld, het onderwijs, de overheid en het bedrijfsleven. Naast het versterken van zijn kernportfolio wil D&MS het extra kapitaal van gebruiken om de naamsbekendheid buiten mediastad Hilversum te vergroten.

D&MS verricht technische activiteiten voor omroepen in Hilversum maar ook voor het onderwijs (studio-ict, netwerk en opslag), overheden (uitzendondersteuning) en bedrijven (integratie audio- en videofaciliteiten). Werknemers van D&MS zijn thuis in it-infrastructuren, software én elektrotechniek.

Jan Derksen, de huidige algemeen directeur bij D&MS, blijft betrokken bij het bedrijf en gaat zich richten op business-ontwikkeling. De ambitie daarbij is om meer opdrachten van buiten de omroepwereld binnen te halen. Met het aantrekken van OxGreenfield als mede-eigenaar is volgens Derksen de continuïteit van D&MS geborgd. Er werken zo'n dertig man bij het bedrijf uit de Domstad.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-07-05T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.