Enovation richt met Zaurus digitale spreekkamers in

Dit artikel delen:

Communicatiespecialist voor de zorg Enovation heeft digitale-spreekkamerspecialist Zaurus overgenomen. Voor het bedrijf betekent dit de zesde overname sinds het in 2018 wordt ondersteund door Main Capital Partners.

Het in 2018 opgerichte Zaurus levert online-software om een digitale spreekkamer in te richten waarmee zorgprofessionals op afstand hun patiënten kunnen behandelen. Het bedrijf uit Alkmaar biedt hiermee een alternatief voor de behandelkamer.

De software van Zaurus vormt een aanvulling op de communicatie-oplossingen voor het uitwisselen van informatie die Enovation de zorgsector biedt. Het bedrijf hoopt door de overname het product aan een grotere groep zorgverleners in binnen- en buitenland te verkopen.

Europese groeiambitie

Enovation telt na overname van Zaurus ruim 275 medewerkers, verspreid over twaalf kantoren, en zegt actief te zijn in negentien landen. In 2018 verkocht de Vanad Group een meerderheid van de aandelen in de zorgautomatiseerder aan Main Capital. Met steun van deze investeerder wil Enovation een toonaangevende software-as-a-service (saas)-leverancier voor de Noordwest-Europese (gezondheids)zorg worden, onder meer door overnames.

Naast Zaurus nam Enovation in de afgelopen jaren Boomerweb (mobiele zorgapps), Multisignaal (verwijsindex), Meddex (data-uitwisseling), Verklizan (connected healthcare) en Point (zorgcommunicatie) over.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-20T10:50:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.