HP-gebruikersvereniging VS failliet

De HP-gebruikersvereniging Interex gaat inderdaad ten onder aan financiële problemen. Dit betreft alleen de Amerikaanse organisatie, maar raakt dus ook de aanstaande HP World 2005-beurs.

Interex meldt op de eigen website dat het helaas, na 31 jaar, de deuren moet sluiten. Alle bladen, nieuwsbrieven en conferenties die de gebruikersvereniging verzorgt, gaan daarmee ook ten onder en wel met onmiddelijke ingang.

De HP World 2005-bijeenkomst zou midden augustus plaatsvinden. Ironisch genoeg prijkt er momenteel nog een registratie-banner voor die beurs op de homepage van Interex.

HP organiseert in september een eigen bijeenkomst, het HP Technology Forum. Daar wilde het al gebruikersverenigingen bijeen brengen, waaronder Interex en Encompass. Laatstgenoemde had zijn medewerking al toegezegd, maar Interex wou de eigen beurs aanhouden.

De nu bankroete Amerikaanse gebruikersvereniging telt 100.000 leden. Het personeel is vorige week al de wacht aangezegd. Het faillisement van Interex VS raakt echter niet de onafhankelijke gebruikersgroepen in andere landen, waaronder Interex Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-07-19T11:10:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.