Techone acquireert Helden Van Nu

Dit artikel delen:

De honger van Techone is nog niet gestild. De dienstverlener op het gebied van cloud- en telecommunicatie heeft de zakelijk provider Helden Van Nu overgenomen. Eerder dit jaar kwam Fit4Telecom in handen van Techone.

Inmiddels staat de acquisitieteller van Techone op 24 bedrijven. Daarmee is de onderneming actief in managed it, beveiliging, communicatie en webhosting.

Helden Van Nu is een zakelijke internetserviceprovider die diensten levert door heel Nederland. Het bedrijf levert data- en technologieoplossingen zoals internet, voip, backupverbindingen en mobiele diensten. Helden Van Nu is onder andere partner van Delta Fiber.

Wat Helden Van Nu zo bijzonder maakt, volgens Coert Coomans, ceo van Techone, is de focus op de verglazing van Nederland. 'Dat zien we terug in het productportfolio wat al voor een groot deel al uit glasverbindingen bestaat. Hun missie en visie sluiten naadloos aan op die van de Techone Groep. De komende jaren gaan wij Helden Van Nu helpen de groei te versnellen door ondersteuning te bieden op het gebied van techniek en personeel.' 

Voor de klanten van Helden Van Nu betekent deze acquisitie dat ze toegang krijgen tot het brede productaanbod van Techone, terwijl de dienstverlening van hetzelfde blijft. Helden Van Nu zal vanuit het huidige pand in Hoofddorp als zelfstandige unit blijven bestaan binnen Techone, zoals gebruikelijk binnen de strategie van Techone. Het volledige team van Helden Van Nu zal worden opgenomen in de Techone Groep.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-05-19T10:51:00.000Z Teus Molenaar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.