Dot Hill sluit leveringsdeal met NetApp

Dot Hill heeft een OEM-overeenkomst gesloten met Network Appliance, maar noemt die opslagleverancier niet met naam. NetApp wordt echter wel genoemd in SEC-documenten (Securities and Exchange Commission) van Dot Hill.

"We zijn trots aan te kunnen kondigen dat we een contract hebben gesloten met een voor ons zeer belangrijke OEM-klant," verklaart Dot Hill-ceo James Lambert.  De opslagleverancier verwacht met deze overeenkomst - en met andere kansen die zich voor zullen doen - de huidige omzet voor het einde van 2007 te kunnen verdubbelen.

 

Dot Hill onthulde de overeenkomst tijdens de bekendmaking van de resultaten van het tweede kwartaal van dit jaar. De omzet daalde licht ten opzichte van het tweede kwartaal 2004 van 69 miljoen naar 65,9 miljoen, wat een daling van 5 procent is. De nettowinst dit kwartaal was 3,3 miljoen dollar. In het tweede kwartaal van 2004 boekte Dot Hill nog een winst van 6,7 miljoen. Ten opzichte van het eerste kwartaal dit jaar was wel een stijging te bemerken. Toen bedroeg de winst nog 2,1 miljoen dollar ofwel. De winstmarge bleef nagenoeg gelijk aan die van vorig jaar: 24,5 procent.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-08-01T13:41:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.