Score Utica lijft KPN-partner VST in

Na Breukelen en Vianen krijgt telecom- en it-dienstverlener Score Utica een vestiging in Veenendaal. Het bedrijf neemt daar branchegenoot VST ICT & Telecom. Beide ondernemingen zijn KPN-partner. Score Utica is sinds 2022 onderdeel van familie-investeringsmaatschappij Strikwerda Investments.

Score Utica ontstond in 2019 vanuit een fusie tussen Score Telecom en Utica. De dienstverlener levert als onestopshop telecom- en it-diensten aan het midden- en kleinbedrijf (mkb). Het is een nauwe partner van KPN en een Microsoft Gold Partner voor cloud- en telecomdiensten. Er werken ruim zestig man, verspreid over twee locaties.

VST is een KPN Excellence Partner die zich richt op het KPN ÉÉN-portfolio voor bedrijfscommunicatie. Er werken negen mensen bij het bedrijf. De overname door Score Utica zou synergie opleveren en de dienstverlening aan klanten over en weer verbeteren. VST-directeur Wim van Silfhout doet een stap terug, maar de rest van het management blijft.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-11-17T17:42:00.000Z Diederik Toet


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.