AMD biedt stabiel systeem-image voor beheer

Dankzij het AMD Commercial Stable Image Platform programma (AMD CSIP) kunnen pc-fabrikanten gedurende 15 maanden pc's maken waarvan het systeem-image niet verandert.

Wanneer hardware hetzelfde is, is het eenvoudiger om die groep van hardware te beheren. Voor het AMD CSIP-programma werkt AMD samen met partners als Atheros, Broadcom, ATI en NVIDIA en de moederbordleveranciers ASUS, ECS, GIGABYTE en MSI.

 

AMD CSIP is op 1 september gestart met een 15 maanden stabiel platform voor desktops en notebooks. Dit platform bestaat uit een geselecteerd aantal AMD64-processors, en stabiele drivers, chipsets en moederborden. Moederborden die deelnemen aan het CSIP-programma zullen beschikbaar zijn in Q4 van 2005. Het programma gaat in eerste instantie van start met een select aantal systeembouwers en pc-fabrikanten in Europa en Noord-Amerika en zal begin 2006 uitbreiden.

Het AMD CSIP-programma ondersteunt AMD Athlon64 X2 dual-core-, AMD Athlon 64- en AMD Turion 64-processoren. Concurrent Intel heeft een dergelijk initiatief voor de zakelijke markt een tijd terug al geïntroduceerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-09-30T11:59:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.