Sony bedankt voor 2006-editie CeBIT

Sony staat komend jaar niet op de CeBIT-beurs in Hannover. Volgens de Duitse chef van Sony past de beurs niet meer in de marketingstrategie van het bedrijf. Dit meldt de Duitse krant Die Welt.

Sony wil zijn producten ieder kwartaal of half jaar op een beurs presenteren vanwege de kortere levensduur en snelle opvolging van producten. Geruchten dat Sony niet meer op de beurs wil staan vanwege een wereldwijde reorganisatie van het bedrijf worden door het bedrijf tegengesproken.

Philips kwam vorig jaar al niet naar de CeBIT-beurs. Een woordvoerster van het elektronicabedrijf zei tegen ict-nieuwssite Webwereld dat ze volgend jaar vrijwel zeker niet op de beurs zullen staan. Philips is wel aanwezig op de IFA-beurs. Sony wilde de IFA-beurs dit jaar al overslaan, maar zat vast aan een contract.

De ict-beurzen hadden het zwaar de afgelopen jaren. De Duitse CeBIT klom na jaren met sterk dalende bezoekersaantallen dit jaar weer uit het dal en had dit jaar een half miljoen bezoekers. Met de Amerikaanse Comdex ging het nog niet beter. Deze beurs ging dit jaar voor de tweede keer niet door.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-10-25T11:00:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.