ATS koopt Industrie 4.0-experts Pro-at en Perf-it

Internet of things IoT industrie beveiliging security

De Haarlemse procesautomatiseerder ATS Global heeft Pro-at en Perf-it uit Hardinxveld-Giessendam overgenomen. Pro-at levert diensten op het gebied van industriële automatisering en informatietechnologie; de spin-off Perf-it verkoopt datacenterinfrastructuurmanagement-software.

Met de aankoop van Pro-at en Perf-it versterkt ATS Global zijn portfolio van scada- en automatiseringsoplossingen voor productie-omgevingen en datacenters, onder andere op het vlak van Industrie 4.0.   

Bij ATS Global stapte afgelopen februari de Rabobank als minderheidsaandeelhouder in. Met steun van de investeringstak van de bank wil de automatiseerder versneld groeien en internationaal uitbreiden. De ambitie is ook om over vijf tot zeven jaar een beursnotering aan te vragen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-09T11:59:00.000Z Rik Sanders