Iot-specialist New Line Mobile in Britse handen

Internet of things IoT industrie beveiliging security

Het Haagse New Line Mobile, aanbieder van internet of things (iot)-diensten via mobiele netwerken, is overgenomen door het Britse Wireless Logic. Algemeen directeur Engin Demirel is blij dat de overname zijn bedrijf meer slagkracht geeft.

Demirel heeft met New Line Mobile de belangrijke laag ontwikkeld tussen mobiele netwerken en organisaties die een beheerde dienst hebben voor machine to machine (m2m)- en internet of things (iot)-toepassingen. Overigens gaat dat niet alleen over connectiviteit; New Line Mobile heeft tevens een aantal aanvullende diensten in zijn portfolio.

Oliver Tucker, algemeen directeur van Wireless Logic, zegt blij te zijn met de komst van de getalenteerde medewerkers van New Line Mobile ‘in een tijd van ongekende groei’.

Overnamepad

Wireless Logic is trouwens flink op het overnamepad gegaan. Zo nam het half november het Duitse Datamobile AG over en (met hulp van durfkapitalist Montagu) half december het Britse Arkessa.

Datamobile is een iot-communicatie specialist, actief in Europa en Azië. Arkessa is gespecialiseerd in de integratie van meerdere communicatienetwerken en opkomende, draadloze technologieën binnen één beheerde dienst. Arkessa is wereldwijd actief.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-30T13:58:00.000Z Teus Molenaar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.