Zweedse Addsecure lijft Clifford Group in

AddSecure, leverancier van mobiele- en iot-beveiligingsoplossingen, heeft de overname afgerond van de Clifford Group. Dit is een telematicabedrijf uit Lijnden, gespecialiseerd in voertuigbeveiligings-, parkeerhulp- en voertuigvolgsystemen.

De Clifford Group zal als onderdeel van AddSecure een nieuwe business-unit oprichten: Smart Mobility, die telematica- en zakelijke softwareoplossingen levert binnen de segmenten 'mobile security' en 'connected mobility'.

De telematicagroep opereert in de Benelux onder de merknamen Clifford, Faringwell en Traxgo.
Clifford en Faringwell zijn leveranciers van voertuigbeveiligingsoplossingen (mobile security) en Traxgo levert wagenparkbeheeroplossingen (connected mobility).

AddSecure wil onder de vleugels van de Duitse investeerder Castik Capital Europees groeien in belangrijke internet-of-things (iot)-branches, zoals de auto-industrie, waarbij het zich toelegt op mobiele en connected beveiligingsoplossingen. Bij het bedrijf, met het hoofdkantoor in Stockholm, werken ruim duizend medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Internet of things

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-09-18T11:03:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.