Nominaties e-Overheid Award bekend

Dit artikel delen:

Provincie Noord-Brabant, het Centrum voor Werk en Inkomen en de Belastingdienst zijn genomineerd voor de e-Overheid Award.

De award wordt uitgeloofd als beloning voor het beste initiatief in de relatie overheid en bedrijfsleven. De directie Economie & Mobiliteit, bureau Infrastructuur van de provincie Noord-Brabant kreeg de nominatie voor de Europese aanbesteding voor het ontwerpen, leveren, plaatsen en onderhouden van dynamische verkeersmanagemensystemen met universele wegkantstations, signaalgevers en een centraal besturingssysteem.

Het hoofdkantoor van het CWI kon door de Europese aanbesteding voor het uitbesteden van kantoorautomatisering van zo'n zesduizend werkplekken rekenen op een nominatie. Tot slot haalde het Centrum voor Informatie en Communicatie Technologie van de Belastingdienst een nominatie binnen voor de Europese aanbesteding voor de verwerking en configuratie van een standaard softwarepakket ten behoeven van het invorderingsproces.

De genomineerden worden op de Overheid & ICT beurs komende week voorgesteld. De winnaar wordt op 16 mei bekendgemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Oei, ik weet dat het CWI nog steeds kampt met problemen inzake hun nieuwe software. De Belastingdienst? Oefff, nou, daar raken ook nog wel eens dingen zoek.... En uitbetalen van belastinggeld is ook al moeilijk. De provincie Noord Brabant ken ik niet kwa software, maar ik heb geen goed gevoel erbij als ik de ander twee genomineerden zie. Is er nu echt niks beters te vinden voor nominatie?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-04-20T09:24:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.