Winnaars aan het woord: XS4ALL

Dit artikel delen:

Willem-Jan Lems van XS4ALL ontving de Computable ‘Beste netwerk- en communicatieleverancier van het jaar 2006’-award.

Wat betekende de award voor u?

Het winnen van de Award betekent een bevestiging van de weg die XS4ALL is ingeslagen, de klant centraal stellen middels hoogstaande service en kwalitatief uitstekende diensten. Wij hebben hiervan geprofiteerd in een aantal offerte-trajecten en het heeft veel publiciteit opgeleverd.

Maakt u dit jaar weer kans?

Ja, in de categorie ‘Netwerk- en communicatieleverancier van het jaar'. De redenen hiervoor zijn de door Consumentbond, Radar en Iping geteste kwaliteit van onze diensten en dienstverlening, onder andere als beste/betrouwbaarste mailprovider 2007. Daarnaast biedt XS4ALL toegang en hosting op alle denkbaremanieren, van HSDPA tot datacenterdiensten welke met groene stroom worden voorzien van stroom/koeling.

Wie gunt u een Award?

Siemens; in de categorie ‘Hardwareleverancier van het jaar'. Siemens levert middels haar VoIP Dect-toestellen een oplossing voor de particuliere en klein zakelijke markt die eenvoudig, snel en goed werkt. Het combineert de betrouwbare voordelen van traditionele telefonie met moderne voordelen van VoIP, zoals de online telefoongids in een handset.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-03-26T12:54:00.000Z Marianne van Leeuwen
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.