Simon Hania gaat naar TomTom

Dit artikel delen:

Simon Hania stapt over van XS4all naar Tomtom. Hij vindt het tijd worden om de rol van opinieleider naast zich neer te leggen. Bij Tomtom zal hij minder in de schijnwerpers staan.

Technisch directeur Simon Hania van XS4all stapt over naar TomTom. Hania werkte 8,5 jaar bij XS4all. Patrick Kinders wordt de nieuwe technisch-operationele directeur van XS4all.

Hania werd als technische directeur van XS4all regelmatig om een mening gevraagd over allerlei onderwerpen die te maken hebben met internet en technologie. Hij nam daarin duidelijke standpunten in. Dat deed hij niet alleen voor XS4all of KPN, maar voor de markt als geheel. Deze rol wil hij niet eeuwig blijven vervullen, zegt hij tegen Emerce. "Loskomen van Xs4all is bepaald lastig voor me, maar om nu 'docter Klavan van internet' te worden leek me ook geen goed plan", aldus Hania.

Bij Tomtom wordt Hania verantwoordelijk voor de ‘content delivery'. Hania beschrijft deze rol als: "Dat is alles wat er aan technologie en bijbehorende operatie nodig is om allerlei diensten toe te voegen aan het aanbod in de markt."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Het lijkt mij een slecht idee om een soort 'Docter Klavan van Internet' te worden. Dat lijk mij in elk geval geen goed plan.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-13T11:23:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.