Nieuwe directeur voor Xs4all

Dit artikel delen:

Xs4all-directeur Marion Koopman geeft het stokje over aan Theo de Vries. Koopman gaat aan de slag bij KPN. Het is de tweede directiewisseling in korte tijd bij de KPN-dochter.

Marion Koopman stopt op 1 november als directeur van de internetprovider Xs4all. Zij gaat naar KPN om daar als directeur Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Diversiteit aan de slag te gaan. Koopman wordt opgevold door Theo de Vries.

Koopman was sinds 2005 werkzaam bij de internetprovider. Zij is onder andere verantwoordelijk voor de nieuwe strategie van Xs4all waarbij het bedrijf zich ook richt op de kleinzakelijke markt. Theo de Vries is nu manager sales bij de KPN-dochter. Hij zegt op de ingeslagen weg verder te gaan.

In juni verliet technisch directeur Simon Hania Xs4all. Hij ging aan de slag bij Tom Tom en werd verantwoordelijk voor de ‘content delivery'. Patrick Kinders volgde Hania op.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Als dit maar goed gaat. Xs4all was altijd een bolwerk van onafhankelijkheid en kwaliteit. Als dit nieuwe KPN bloed het maar niet om zeep helpt. Mijn laatste ervaring met de helpdesk was al op het KPN niveau ik hoop dat dit een incident was.

Marjon was ook al kpn bloed.

zojuist weer een KPN ervaring gehad met de helpdesk. Toch jammer... de laatste der mohikanen is nu officieel ook om zeep!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-10-08T11:01:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.