Cebit 2009 is veilig, groen en webbased

De ict-vaktentoonstelling Cebit 2009 concentreert zich vooral op nieuwe zakelijke toepassingen van internet, groene ict en beveiliging. De drie thema’s krijgen elk hun eigen plaats binnen de vakbeurs.

Alle zakelijke toepassingen van internet zijn tijdens de komende Cebit verzameld in de zogeheten Webciety in hal 6, die is gewijd aan nieuwe ontwikkelingen in de informatiemaatschappij. Inmiddels zijn internet en internettoepassingen doorgedrongen tot alle hoeken van het bedrijfsleven. Aan de hand van voorbeelden toont Webciety welke nieuwe oplossingen de toekomst zullen bepalen.

Onderdeel van Webciety zijn internet- en mobiele toepassingen. Het gaat hierbij om zaken als digitale media, online marketing en e-commerce en toepassingen voor mobiele werkplekken.

Groene ict

Dit voorjaar was groene ict het centrale thema van Cebit. Dit thema keert terug in het tentoonstellingsdeel ‘Green IT World’. Daar wordt getoond hoe deze markt zich op dit moment ontwikkelt en met welke oplossingen ict-leveranciers reageren op de economische en ecologische uitdagingen als torenhoge energieprijzen en opwarming van de aarde.

Hal 11 van de Messe in het Duitse Hannover is tijdens Cebit 2009 volledig gereserveerd voor leveranciers van security. Op deze centrale plek worden aanbieders van software en hardware op het gebied van beveiliging samengebracht.

Cebit 2009 wordt gehouden van 3 tot 8 maart in het Duitse Hannover.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-11-26T15:33:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.