Durf en rebellie centraal tijdens Nationaal ICT Event

Dit artikel delen:

Op dinsdag 18 mei vindt in Utrecht het Nationaal ICT Event 2004 plaats. Tijdens dit evenement wordt in een gratis dagprogramma door een keur van deskundigen gekeken hoe het met ICT en innovatie in Nederland is gesteld.

Centraal thema deze middag is rebellie en durf: durven vooruitkijken. De gepresenteerde cases zijn dan ook voorbeelden van durf, vernieuwing, tegen de stroom in, hoe kan het wèl-mentaliteit. De cases die worden besproken geven antwoord op de vragen: waarom heb je het gedaan, hoe heb je het gedaan, wat ging goed, wat ging fout, zijn de doelstellingen behaald, wat is de ROI, met als conclusie: de Drie Gouden Tips.


De keynote wordt verzorgd door Frans van den Bosch, Professor of Management Interfaces Between Organizations and Business Environment aan de Erasmus Universiteit, en Henk Volberda, Professor of Strategic Management and Business Policy aan deze universiteit en gezamenlijk auteur van Rethinking the Dutch Innovation Agenda.


Op het Nationaal ICT Event worden de belangrijkste e-business en ICT-gerelateerde awards in Nederland samengebracht. Tijdens deze dag vinden de openbare juryzittingen plaats waarbij de genomineerden hun genomineerde cases zullen presenteren voor de diverse jury’s, die dezelfde dag de winnaars zullen bekendmaken.


Gedurende de gehele dag zullen er naast de presentaties op het Netwerkplein diverse activiteiten plaatsvinden, waarin de bezoekers van het dagprogramma actief kunnen participeren en elkaar en de sprekers en genomineerden kunnen ontmoeten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-05-11T11:36:00.000Z Mels Dees
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.