Wisdom en Tmlc samen verder als integrator

Dit artikel delen:

Het in internet gespecialiseerde The Missing Link Company (Tmlc) uit Groningen en systeem integrator Wisdom uit Assen gaan samen. De naam van het nieuwe bedrijf met in totaal zeventig werknemers is ‘Wisdom TMLC’. De nieuwe combinatie is naar eigen zeggen de grootste gespecialiseerde e-business implementator in Noord-Nederland en speelt ook landelijk mee in de top drie. De gezamenlijke omzet van Wisdom en Tmlc bedraagt ongeveer vijf miljoen euro.

De fusie wijst op een verdere consolidatie in de sector. Tmlc biedt oplossingen voor front office, de communicatieaspecten van internettoepassingen, terwijl Wisdom zich vooral richt op back office, het ontsluiten van interne systemen van organisaties. Wisdom beschikt over veel ervaring met het begeleiden van uitbestedingstrajecten naar India. Wisdom Tmlc heeft onder andere sterke posities in de sectoren telecom, overheid, gezondheidszorg en energie. Daarnaast richt het zich op het mkb.

Op technologisch vlak is er volgens beide bedrijven een duidelijke match. Wisdom is gespecialiseerd in het Java/J2EE-platform. Tmlc juist in het Microsoft .Net-platform. Het directieteam van Wisdom Tmlc wordt gevormd door René Schoenmakers, voormalig directeur Tmlc en Philip Abernathy, voormalig directeur Wisdom. Tmlc - met als aandeelhouders het management, de NOM en Newion investments - nam eerder dit jaar Ventus-e, de internet productietak van de Ventus Groep, over.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-05-25T11:19:00.000Z Redactie Computable/Emerce
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.