Bestuurders Real Time Company treden terug

Dit artikel delen:

Willem Jan van den Dijssel stapt op als bestuursvoorzitter van Real Time Company (het voormalige Newconomy). Wel neemt hij naar alle waarschijnlijkheid plaats in de raad van commissarissen van de onderneming. Ook Pieter Kastelein treedt af als besuurslid. Daarnaast stapt Hans Wiegel op als commissaris.

Van den Dijssel, Kasteleien en Wiegel zullen hun aftreden officieel bekend maken op de algemene aandeelhoudersvergadering van 30 juni. Dat Kastelein zou terugtreden was al eerder bekend gemaakt.

Wiegel treedt terug omdat hij zich wil houden aan de Code Tabaksblatt. Die bepaalt dat een persoon maar een x-aantal commissariaten tegelijkertijd mag hebben. Zijn functie wordt ,als de aandeelhouders akkoord gaan, voortaan vervuld door Van den Dijssel. Hij treedt volgens RT Company af als lid van de Raad van Bestuur  "om de omvang van de Raad van Bestuur meer in lijn te brengen met de omvang van de organisatie."

Na de aandeelhoudersvergadering van het voormalige Newconomy bestaat de Raad van Bestuur van Real Time Company uit één persoon: Guus Budel. Of het terugtreden van Van den Dijssel ook samenhangt met het niet doorgaan van de fusie met Axioma Groep is niet duidelijk. Er kon nadat de fusie eerst met redelijk wat tamtam werd aangekondigd uiteindelijk geen overeenstemming worden bereikt over het te voeren beleid ná de fusie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-06-15T12:55:00.000Z Redactie Computable/Emerce
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.