e-Supplylink en Tie samen in rfid-technologie

Dit artikel delen:

Tie Holding heeft een alliantie gesloten met e-Supplylink op het gebied van rfid. Bedoeling is geïntegreerde software-oplossingen te bieden voor leveranciers waarin e-Supplylinks rfid, barcode en scanning software is gecombineerd met de business-to-business integratie-software van Tie.

De samenwerking behelst het aanbieden van een geïntegreerde software-oplossing, die bestaat uit Tie’s XML/EDI integratiesoftware en de Complylink Retail en Automotive oplossingen van e-Supplylink. Deze bundeling van softwarekennis is nodig omdat de retail- en auto-industrie steeds strengere eisen stellen aan hun leveranciers, zo stelt Tie. 

De leveranciers worden steeds vaker verplicht hun zendingen uit te rusten met specifieke barcode labels en steeds vaker ook rfid (radio frequency identification). Voor de eigenlijke levering sturen ze al een elektronisch verzendbericht naar de klant met alle detailinformatie, teneinde de leveringen efficiënt te kunnen doen en fouten te voorkomen.

"Door onze oplossing kunnen leveranciers direct en effectief hun rfid en het printproces van barcodes stroomlijnen. Dat levert dus kostenvoordelen op en een verbetering in de productieketen", stelt Todd LaBonte, ceo van e-Supplylink.

"Het integreren van rfid en de printfunctie van barcodes vult de al uitgebreide functionaliteit van onze software substantieel aan. De software-oplossing is zo makkelijk als mogelijk gemaakt, zodat leveranciers er meteen mee aan de slag kunnen", voegt Dick Raman, ceo van Tie, toe.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-06-22T09:44:00.000Z Redactie Computable/Emerce
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.