Efocus neemt Linktank met alle werknemers over

Dit artikel delen:

Opnieuw een consolidatieslag op de markt voor webbureaus. Internetbureau Efocus, Strategy & Webdesign neemt met ingang van 1 juli 2004 het tevens in Utrecht gevestigde Linktank Webdesign over. Alle activiteiten van Linktank worden onder de naam Efocus voortgezet. De gezamenlijke omvang van de onderneming is na de overname 35 medewerkers.

De overname past past volgens Efocus binnen de groeistrategie en ambities van de onderneming en geeft invulling aan de wens van Linktank om de opdrachtgevers breder te ondersteunen en continuïteit te waarborgen.

De oprichters van Linktank, Niels Eijsbroek en Alfons van Duijvenbode, blijven als adviseurs betrokken bij Efocus. Alle werknemers van Linktank treden vanaf 1 juli in dienst van eFocus.

Alfons van Duijvenbode: "Linktank moet verder kunnen groeien. Groei in personeelsbestand, maar ook groei als onderneming. Met Efocus werkten we al langer als partner samen, onze aanpak en visie komen overeen en op deze manier kunnen we onze onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn."

Efocus manifesteert zich op meerdere terreinen. Niet alleen realiseert het internetprojecten, ook doet het bureau aan webmarketing en optimalisatie van websites. Het bedrijf won onlangs nog een Esprix award voor een campagne die werd uitgevoerd met Wegener DM.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-06-30T11:37:00.000Z Redactie Computable/Emerce
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.