DHS Informatisering en Easynet zoeken elkaar op

Dit artikel delen:

Easynet, Europese breedband netwerk provider voor de zakelijke markt, is een partnerschap aangegaan met DHS Informatisering, leverancier van ICT-oplossingen.

Gezamenlijk kunnen beide partijen breedbandoplossingen aan organisaties aanbieden, waarbij Easynet de netwerkverbinding en het management voor haar rekening neemt en DHS de installatie en de hardware.

 

DHS Informatisering schrijft in een verklaring dat het door zijn klanten steeds vaker gevraagd werd een passende oplossing te bedenken voor de koppeling van verschillende bedrijfslocaties door middel van een VPN-oplossing. Om deze wensen zo professioneel mogelijk in te vullen, heeft DHS gekozen voor Easynet als ‘preferred supplier’

 

Laurens Radder, sales manager bij Easynet: 'DHS Informatisering is een Business Partner van Easynet geworden wat inhoudt dat de partner het Easynet portfolio als onderdeel van een totaaloplossing aanbiedt bij organisaties. Daarnaast streeft DHS Informatisering net als Easynet naar samenwerking met A-partners en –leveranciers en opereren wij met een sterke focus in hetzelfde marktsegment.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-08-09T11:03:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.