ISM Ecompany neemt e-learner Niam-TMS over

Dit artikel delen:

Het Rotterdamse ISM Ecompany, dat onder meer bouwer van de Free Record Shop-site is, heeft e-learning bedrijf Niam-TMS uit Rijkswijk overgenomen. Een overnamesom is niet bekendgemaakt. De activiteiten van Niam-TMS worden voortgezet onder de naam ISM Easygenerator.

Door de recente overnames van Codim Interactive Media, Ridit Business Software en Niam-TMS is ISM Ecompany naar eigen zeggen uitgegroeid tot een e-business organisatie waar negentig experts werken aan e-business en e-learning toepassingen, webapplicaties, intranet- en internetomgevingen en administratieve en logistieke backoffice-oplossingen.

“Niam-TMS heeft de afgelopen jaren e-learning oplossingen gerealiseerd op basis van de door hun ontwikkelde Easygenerator-suite voor onder meer Dixons, TUI Nederland, Philips, Ikea, Heineken, ECT en Cito”, aldus Karel van der Woude, managing partner ISM. “Door de combinatie van bepaalde expertise van ISM en de e-learning know-how van Niam-TMS kunnen we nog effectievere e-learning aanbieden.”

“Easygenerator maakt het mogelijk om informatie snel over te dragen en de resultaten te rapporteren. Hierdoor wordt kennisoverdracht meetbaar en kan het opgenomen worden als een vast onderdeel van de managementrapportage,” aldus Herre Rost van Tonningen, de directeur van ISM Easygenerator.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij ISM

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-09-07T12:22:00.000Z Redactie Computable/Emerce
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.