SNS Internet Bankieren ondersteunt Firefox

Dit artikel delen:

SNS Bank biedt als eerste bank internetdiensten waarbij de nieuwe browser Firefox probleemloos gebruikt kan worden. Ondersteuning van vrijwel alle alternatieve browsers is een gevolg van de doelstelling van de bank om klanten van dienst te zijn op de manier die zij wensen.

Internetbankieren werkt bij veel banken alleen goed wet de Microsoft browser Internet Explorer. Dit is voor veel gebruikers een bron van ergernis. SNS Bank wil de dienstverlening zo goed mogelijk op de wensen van haar klanten afstemmen. Daarom wordt het gebruik van de SNS-Internetdiensten met alternatieve browsers actief ondersteund. Tot op heden is SNS Bank de enige bank die haar internetdiensten ook geschikt maakt voor het gebruik met alternatieve browsers als Firefox, Opera en de platformen MAC OS X en Linux.
.
SNS Bank staat bekend om haar voorsprong op het gebied van internettechnologie. Dankzij een geïntegreerde it-infrastructuur is de bank steeds in staat met primeurs de concurrentie een stap voor te blijven. Bovendien zet de bank zich in voor optimale toegankelijkheid van haar dienstverlening. Primeurs uit het verleden waren bijvoorbeeld de interactieve geldautomaat met pinvertrager, SMS-alerts, realtime internetbankieren, mobiel bankieren en de persoonlijke homepage.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Postbank werkt ook prima met vuurvos .. what's your problem?

Dit lijkt meer op een marketing-actie; even inhaken op de "Firefox gekte".
Ik gebruik SNS internet bankieren al jaren i.c.m. Mozilla

Even recht zetten : Postbank (zakelijk) werkt NIET met firefox. Althans vwb het uitvoeren van betalingen.

Prima!! Marketing is ook het MS wapen, dus geen enkel probleem!
Nu KPN nog met z'n "breed-band portaal" op naar ondersteuning van meerdere Browsers en niet alleen IE 5.5 of hoger!
trouwens de postbank werkt dan wel, maar ondersteuning geven ze niet, kortom ze houden een slag om de arm, verstandig wellicht maar niet klant gericht!

Inderdaad. Het is natuurlijk goed dat het ook bij de SNS bank nu blijkbaar lukt met Firefox, maar dat deed het bij de Postbank (zoals Michel zegt) al een tijdje. En zo hoort het ook.
Wellicht de moeite waard om wat aandacht te besteden aan de sites die dat nog niet doen?
Zie b.v. http://www.promozilla.nl/

Toch is dit volgens mij de eerste bank die OFFICIEEL Firefox en Linux ondersteund. Bij de rest van de banken heb je gewoon mazzel dat het werkt.

Ik heb bij de ABN Amro nog nooit problemen met Firefox gehad. Snap niet dat SNS nu de eerste is

Hmm, het is volgens mij inderdaad meer een marketing actie dan dat er werkelijk wat gedaan wordt. Of de SNS bank loopt achter en is ook niet op de hoogte van de situatie bij concurenten. Ik gebruik al een behoorlijke tijd ABN Amro internet bankieren en doe dit al die tijd al via Mozilla. Firefox is hier een afgeleide van.

De Rabobank telebankieren werkt al sinds versie 0.9 van firefox vlekkeloos... dus een primeur kun je het niet noemen. Het lijkt erop dat de SNS een half jaartje achter loopt

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-10-18T12:02:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.