Rabobank verlengt betaalcontract Atos Origin

Dit artikel delen:
E-commerce

Atos Origin is de komende vijf jaar verantwoordelijk voor het verwerken en beheer van Minitix- microtransacties en iDeal-betalingen voor de Rabobank. De automatiseerder had al een contract lopen voor het beheren van online betalingen. In de nieuwe overeenkomst zijn nu ook de microbetalingen op basis an Minitix opgenomen.

Atos Origin regelt al voor veel banken de iDeal-betalingen, waarvoor het een speciaal platform heeft ingericht. Begin dit jaar sloot het bedrijf hiervoor nog een contract met ABN Amro. De Rabobank laat via dit platform van Atos Worldline de online betalingen van zowel Minitix als iDeal snel verlopen. Beide partijen hebben daarbij de intentie om deze dienstverlening in Europa uit te breiden, met name de door Rabobank geïntroduceerde Minitix-betaaloplossing.

Minitix is een oplossing waarbij particulieren kleine betalingen via Internet, sms en check-out terminal in winkels doen.

iDeal is een betaaloplossing waarbij klanten van onlinewinkels zich voor de betalingsprocedure via Ideal op de website van hun bank kunnen identificeren met behulp van een beveiligingscode, zoals een pin- of tan-nummer of een wachtwoord.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

@Rik Sanders: De divisie van Atos die hiervoor verantwoordelijk is heet Atos WorldLINE (en niet Worldonline - die associatie zal men bij Atos Origin niet leuk vinden)

Goed commentaar @Betweter! Je doet je naam goed recht aan!

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-05-12T11:58:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.