Netdesign.nl haakt aan bij groter Evident

Dit artikel delen:

Internetbureau Evident uit Utrecht heeft zijn kleine stadgenoot Netdesign.nl overgenomen. Deze overname past binnen de groeistrategie van Evident. Netsdesign.nl is actief in de onderwijs- en onderzoeksmarkt en de zorgsector. Daarnaast heeft het Utrechtse webbureau ervaring met maatwerktechnieken die ervoor zorgen dat een gebruiker alleen die informatie ziet die voor hem interessant is.

Evident is een internetbureau in Utrecht met zo'n zestig medewerkers dat al sinds 1996 actief is. Het bedrijf adviseert over online projecten en ontwikkelt bedrijfskritische e-business toepassingen, webportalen, actiesites en apps. Stadgenoot Netdesign.nl is met vier medewerkers veel kleiner en heeft zich toegelegd op online communicatieprojecten, waarbij de persoonlijke online dialoog via internet en social media met grote groepen mensen centraal staat (zogeheten 'persuasive technology' en 'tailored communication').

Evident verwacht een toenemende vraag naar het specialisme van Netdesign.nl. Met de overname wil het zijn groeidoelstelling, jaarlijks 15 procent, ook in 2012 waarmaken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-10-19T09:32:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.