TaskForce nomineert voor IPv6 Awards

Dit artikel delen:
IPv6

De Nederlandse TaksForce IPv6 heeft de genomineerden bekendgemaakt voor de IPv6 Awards. Negen bedrijven, instellingen en personen maken kans op een award. De winnaars worden op 17 november 2011 bekendgemaakt.

Nominaties worden toegekend aan organisatie en personen die het internetprotocol versie zes (IPv6) promoten in de markt of daadwerkelijk al hebben doorgevoerd. De TaskForce vraagt op deze manier aandacht voor de overstap naar IPv6.

Genomineerden

Veel internet service providers en andere organisaties zijn bezig met de overstap naar en implementatie van IPv6. Zij konden zich de afgelopen maanden inschrijven om mee te dingen naar een award. De jury heeft negen organisaties en personen genomineerd voor de IPv6 Awards 2011. Bij het selecteren van de genomineerden is gelet op motivatie, relevantie, toewijding, implementatie en impact. De genomineerden per categorie zijn:

- Profit: Breedband Arnhem, AVM en Bencom
- Non-profit: Terena, Stichting mailserver whitelist en OpenGeo
- IPv6 Personality: Paul Hoogsteder, Computable-expert Sander Steffann en Seth Mos

Uitreiking

De uitreiking van de IPv6 awards 2011 vindt plaats op 17 november aanstaande om 13.30 uur tijdens het Jaarcongres ECP-EPN. De prijzen worden uitgereikt onder leiding van Erik Huizer, voorzitter van de TaskForce IPv6, en lopen uiteen van geldbedragen tot 15.000 euro tot aan een week lang consultancy of een laptop met een jaar lang mobiel internet. De prijzen die verbonden zijn aan de awards worden ter beschikking gesteld door SIDN, Surfnet, Stratix, Stichting NLnet, KPN en TNO.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Kennelijk hebben jullie al in elk geval sinds 2008 nieuwtjes over de IPv6 awards, maar als ik het AAAA record op wil vragen van computable.nl, dan bestaat dat niet en zitten jullie zelf nog steeds op IPv4-only.
Kortom, het leeft wel al, maar nog niet in technische zin. Jammer.

En bij de genomineerden opgeven dat iemand een Computable-expert is, getuigt IMHO niet echt van objectieve berichtgeving.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-11-04T16:04:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.