Intrum Justitia koopt Buckaroo om ICT-platform

Dit artikel delen:
Handen schudden

Financieel dienstverlener Intrum Justitia neemt voor acht miljoen euro Buckaroo over. Buckaroo is een aanbieder van betaal- en facturatiediensten en -software. Buckaroo heeft een ict-platform waarmee online met diverse betaalmethodes, zoals iDeal, creditcards en automatische incasso, kan worden betaald.

Buckaroo biedt daarnaast een pallet aan diensten, zoals card services, abonnementen, facturatie, reconciliatie, gestorneerde betalingen en pre-incasso diensten. Deze diensten zijn een geïntegreerd onderdeel van het financiële dashboard.

‘Met de overname van Buckaroo koopt Intrum Justitia een modern en duurzaam ict-platform dat ons in staat stelt om diensten met hoge toegevoegde waarde aan e-commerce bedrijven aan te bieden', zegt Edwin Prevoo, managing director Intrum Justitia Nederland. ‘Wij zien een sterke ontwikkeling bij onze klanten waarbij hun offline businessmodel meer en meer verandert in een online business model.'

Buckaroo is in 2001 in Nederland opgericht en heeft nu ongeveer veertig medewerkers in dienst en bedient 2500 klanten. De omzetverwachting voor 2011 bedraagt ongeveer vijf miljoen euro. Naar verwachting zal de overname in het eerste kwartaal van 2012 worden afgerond.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-01-13T12:47:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.