Imtech helpt BBC bij olympische uitzendingen

Dit artikel delen:

De BBC heeft Imtech gecontracteerd om de ict-infrastructuur voor diverse internetvoorzieningen geschikt te maken voor de te verwachten digitale drukte tijdens de Olympische Spelen in Londen komende zomer. Naast websites gaat het ook om toepassingen als live streaming en iPlayer. Imtech werkt bij deze opdracht van de Engelse publieke omroep samen met Atos. De technisch dienstverlener claimt recentelijk nog andere ict-orders in Groot-Brittannië in de wacht te hebben gesleept.

Naast het contract met de BBC claimt Imtech eind 2011 en begin 2012 nog andere Britse ict-orders te hebben binnengehaald. In totaal zou het gaan om een orderportefeuille van zo'n 34 miljoen euro. Zo levert Imtech aan financieel databeheerder Graydon business intelligence oplossingen en aan consumentengoederenfabrikant Reckitt & Benckiser een aantal IBM-oplossingen voor dataopslag en server-infrastructuur. Verder heeft de technisch dienstverlener een aantal infrastructuuropdrachten in de wacht gesleept en levert het netwerkbeheerdiensten aan de telecommunicatiedienstverlener Cable & Wireless en Reliance Globalcom.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-01-17T09:30:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.