Virtual Affairs werkt samen met Five Degrees

Dit artikel delen:
toetsenbord online internet muis

Internetbureau Virtual Affairs en softwarebedrijf Five Degrees gaan samenwerken. De twee bedrijven komen elkaar nu al vaak tegen bij klussen voor financiële dienstverleners. Five Degrees biedt een midoffice-oplossing. Virtual Affairs is gespecialiseerd in online strategie, concept, usability, beveiliging en integratie met diverse backoffice-systemen. Beide bedrijven hebben al succesvol samengewerkt bij de bouw van de systemen voor een nieuwe Nederlandse retailbank. De bank zal na de zomer in 2012 van start gaan.

Basis van de samenwerking is het bankplatform Matrix van Five Degrees. Dit platform integreert de functionaliteit om klant- en productprocessen, inclusief workflow en documentmanagement, te automatiseren en online distributiekanalen te ontsluiten. Virtual Affairs bedenkt en realiseert online en mobiele concepten en scenario's voor eindklanten van banken en verzekeraars met een gepersonaliseerde gebruikerservaring.

Internetbureau Virtual Affairs telt 150 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Sofia (Bulgarije). Het internetbureau heeft zich in de afgelopen vijftien jaar gespecialiseerd in het bedenken en realiseren van e-business-toepassingen voor financieel dienstverleners.

Five Degrees

Five Degrees heeft 45 medewerkers en heeft vestigingen in Nederland, IJsland en Luxemburg. Het biedt op basis van zijn midoffice-platform een complete retailbank en een zogeheten wealth management-suite.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-05-04T10:06:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.