Adisa Capital koopt webshopbouwer Realvine

Dit artikel delen:

Adisa Capital heeft Realvine uit Abcoude overgenomen, een bouwer van webshops op basis van het open source handelsplatform Magento. Realvine is met zijn e-commerce-oplossingen onder meer actief in de modebranche en de sportwereld. Met de kapitaalinjectie van Adisa wil het bedrijf zijn mogelijkheden verder uitbouwen. Magento is een op open source gebaseerd webwinkelplatform uit Los Angeles dat sinds juni 2011 in handen is van eBay.

Adisa Capital is een investeringsmaatschappij uit Almere. Het is een zusterbedrijf van Adisa Management. Directeur is Martin van der Linden, tevens partner van Adisa Capital. Van der Linden was ook oprichter/eigenaar van de Q4Group dat zou worden overgenomen door de Vivenda Media Group. Van der Linden was al als operationeel directeur benoemd, maar door onduidelijkheden in de boekhouding werd hij begin oktober geschorst.

Uiteindelijk beperkte Vivenda de overname tot een deel van het bedrijf. Twee werkmaatschappijen, Q4 Matics (webbouwer op basis van Joomla en Magento) en Drupal-specialist Madcap, gingen over naar Adisa Management.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-11-06T09:59:00.000Z Rik Sanders