Tam Tam Groep helpt Eduapp met lesportal

Dit artikel delen:

Internetdienstverlener Tam Tam Groep heeft een belang genomen in het nieuwe bedrijf Eduapp, een exploitant van een lesportal waar onderwijsprofessionals en andere geïnteresseerden apps en ideeën met elkaar kunnen delen. De portal eduapp.nl gaat begin 2013 live en is nu in bètatest. Doel is leraren wegwijs te maken in het aanbod van onderwijsapps.

Samen met Eduapp, opgericht door Richard Bergmans, Marieke van Osch en Thijs de Vries, lanceert de Tam Tam Groep een portal voor educatieve apps. Daar is volgens medeoprichter Bergmans in het onderwijs behoefte aan omdat veel leraren deze apps nog niet goed weten te vinden en toe te passen. 'Met tablets en apps worden heel andere manieren van lesgeven mogelijk. De combinatie van 'het boek achter glas' met allerlei interactieve en creatieve apps waarmee leerlingen oefenen en de stof op andere manieren analyseren, zorgt voor meerwaarde. Deze meerwaarde kan echter pas bereikt worden als de leraar deze apps didactisch inpast in het leren', aldus Bergmans.

Volgens Paul Manuel, partner van Tam Tam Groep zocht Eduapp een partner om de ontwikkeling van de site te kunnen versnellen. De internetdienstverlener kan zowel de benodigde kennis als het groeikapitaal leveren, aldus Manuel. 

De Tam Tam Groep, met vestigingen in Delft, Utrecht en Amsterdam, bestaat uit de internetbedrijven Tam Tam, eBrella, Xuntos, Mixit en TWC. De bedrijven werken met elkaar samen op diverse terreinen, zoals online concept, design en techniek, marketing, e-business en business analytics en content. Tam Tam Groep realiseert met 140 mensen een omzet van vijftien miljoen euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-11-12T22:43:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.