Adisa vraagt faillissement Vivenda aan

rechter rechtszaak rechtbank

Adisa Management heeft het faillissement van Vivenda Media Groep aangevraagd. Op 11 december 2012 dient de aanvraag voor de rechtbank van Amsterdam. Adisa-bestuurder en oud-Vivenda-coo Martin van der Linden zegt nog geld tegoed te hebben van zijn oud-werkgever en laat weten dat de faillissementsaanvraag van tafel gaat als Vivenda het geld uitkeert. Vivenda zegt kennisgenomen te hebben van de aanvraag en weigert verder al het commentaar.

Het botert al een tijd niet tussen Van der Linden en Vivenda. Met de overname van Q4Group trad Van der Linden toe tot het bestuur van Vivenda. Van der Linden werd zelfs benoemd tot coo. Er bleken echter onvolkomendheden in de boekhouding van Q4Group te zitten en Vivenda schortte de betaling op. Van der Linden werd geschorst en uiteindelijk werd er een lager overnamebedrag betaald. Ook werden er onderdelen van Q4Group afgestoten. Zo ging Madcap Technology over naar Adisa Management, van Van der Linden. Ook Q4 Matics ging over. Adisa Management nam ook onlangs ook Realvine over.

Uit alle onderlinge regelingen tussen Vivenda en Adisa staat er nog een salarisvordering open van tussen de dertigduizend en veertigduizend euro. Van der Linden wordt in zijn faillissementsclaim gesteund door adviesbureau HVK. Vivenda laat weten dat HVK een onbekende partij voor hen is en dat dit adviesbureau op voordracht van Van der Linden is ingeschakeld.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-11-23T14:19:00.000Z Sander Hulsman