GlobalSign implementeert CloudFlare

Dit artikel delen:

Uitgever van Secure Sockets Layer (SSL)-certificaten GlobalSign werkt samen met technologieaanbieder CloudFlare, die websites beveiligt en versnelt. Hierdoor kan GlobalSign klanten de hoogste laadsnelheid van SSL-webpagina's bieden die nu beschikbaar is. De dienst is gratis voor klanten.

De technologische samenwerking maakt de laadsnelheid van beveiligde webpagina's zes keer hoger dan traditionele SSL. Met deze betere prestaties vergemakkelijkt GlobalSign het algemene gebruik van SSL, waardoor het risico op gegevensdiefstal, aanvallen op websites en diefstal van en fraude met gebruikersgegevens wordt beperkt. Een hogere laadsnelheid stimuleert klantentrouw en zorgt ervoor dat klanten vaker terugkeren.

Dankzij deze samenwerking met CloudFlare biedt GlobalSign nu de hoogste laadsnelheid voor SSL-pagina's die beschikbaar is. Browsers die websites bezoeken die worden beveiligd met een SSL-certificaat van GlobalSign, kunnen het certificaat zes keer sneller valideren, wat de laadsnelheid van de webpagina aanzienlijk verhoogt.

Websites met SSL-certificaten zijn afhankelijk van hun certificeringsinstantie. Die moet de geldigheid van het SSL-certificaat bevestigen aan de webbrowsers voordat een webpagina wordt geladen en inhoud wordt weergegeven. Dit gebeurt via het Online Certificate Status Protocol (OCSP). CloudFlare maakt gebruik van een eigen netwerk van 23 datacenters overal ter wereld.

Slim netwerk

CloudFlare maakt websites dubbel zo snel, beveiligt ze tegen aanvallen, zorgt ervoor dat ze altijd online zijn en dat webtoepassingen met een enkele klik kunnen worden toegevoegd. Dit alles zonder dat daarvoor hardware toegevoegd, software geïnstalleerd of code gewijzigd moet worden. Elke nieuwe site die de CloudFlare-technologie gebruikt maakt het netwerk van aangesloten sites slimmer. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-12-14T11:33:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.