VDD IQware helpt RCN aan Hyarchis Waxtrapp

Dit artikel delen:
Kralendijk, Bonaire

Kralendijk, Bonaire

Rijksdienst Caribisch Nederland (RCN) introduceert zijn volledig vernieuwde website. De site is ontwikkeld door VDD IQware middels de web content management-oplossing Hyarchis Waxtrapp. Voor RCN was het belangrijk om aan de webrichtlijnen te voldoen die door de rijksoverheid zijn gesteld. Deze regels bepalen onder meer dat websites toegankelijk en makkelijk vindbaar moeten zijn via zoekmachines.

VDD IQware heeft de website overgezet naar Hyarchis Waxtrapp en voorziet daarnaast in de hosting. RCN heeft voor VDD IQware gekozen omdat het nu één aanspreekpunt heeft voor alle zaken rondom de website, zowel voor ontwikkeling, beheer en hosting. Daarnaast bevat Hyarchis Waxtrapp modules en functionaliteiten speciaal gericht op de overheid, die eenvoudig te integreren zijn voor de uitbreiding van de dienstverlening. Voor bezoekers van de website betekent het nieuwe systeem dat informatie overzichtelijker en visueel aantrekkelijker aangeboden wordt.

‘Het systeem dat wij hiervoor gebruikten was toe aan vernieuwing’, stelt Rens van der Hammen, webbeheerder bij Rijksdienst Caribisch Nederland. ‘De keuze voor Hyarchis Waxtrapp is voornamelijk gebaseerd op de ervaring van VDD IQware met het bouwen van overheidssites en de gebruiksvriendelijkheid van de beheermodules. Zo zijn er kant-en-klare modules beschikbaar voor bijvoorbeeld een e-loket of het Bestuurlijk Informatie Systeem. Daarnaast maken de uitbreidingsmogelijkheden van deze oplossing veranderingen en extensies in de dienstverlening mogelijk.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-02-26T11:58:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.