Amsterdam ArenA verbetert website met GX

Dit artikel delen:

Amsterdam ArenA maakt voor zijn website sinds kort gebruik van het content management systeem (cms) GX WebManager van softwareleverancier GX Software. De nieuwe website is geschikt gemaakt voor tablet en mobiele telefoon. De vorige site was verouderd en Amsterdam ArenA wilde de kwaliteit en de service aan bezoekers van de website verbeteren. De nieuwe site moest aan alle soorten bezoekers heldere informatie kunnen bieden, zowel voorafgaand als tijdens hun stadionbezoek. GX WebManager voorzag in deze online doelen van de Amsterdam ArenA.

De nieuwe website is op twee punten verbeterd. Ten eerste kunnen nu alle doelgroepen makkelijker hun weg vinden op de site. Dus niet alleen voetbalfans vinden er snel voor hun relevantie informatie, maar ook bezoekers van concerten, dance events, rondleidingen en zakelijke bijeenkomsten. Om met al deze doelgroepen op één site overzichtelijk en efficiënt te kunnen communiceren, was een complex maar tegelijkertijd overzichtelijk ontwerp nodig. Het cms van GX Software bleek dit ontwerp te kunnen ondersteunen.

Ten tweede is de nieuwe website beschikbaar voor computer, tablet en mobiele telefoon, zodat bezoekers de website op elk gewenst moment kunnen raadplegen. Mede dankzij GX WebManager is de site geheel responsive, waarbij het formaat van de webpagina automatisch wordt aangepast aan het apparaat waarmee de site wordt bezocht.

Overigens levert GX Software niet alleen het cms, maar begeleidt het ook de implementatie ervan. Over enige tijd zal Amsterdam ArenA zijn site volledig zelf kunnen beheren en met bezoekers op heldere, overzichtelijke wijze kunnen communiceren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-04-08T15:57:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.