Oprichters HintTech doen stap terug

Dit artikel delen:

De nieuwe HintTech-ceo Bart Omlo

De HintTech-oprichter Patrick Dekker en Egbert Hendriks maken plaats voor een nieuwe directie, bestaande uit algemeen directeur Bart Omlo, operationeel directeur Dennis Struyk en technisch directeur Alec Wadey. De nieuwe directie moet de verdere groei van de HintTech Group, een Delftse leverancier van web- en onlinemarketing-oplossingen, stimuleren. De groep bestaat naast HintTech uit Dayon en Tripitch.

HintTech is internationaal actief. Het bedrijf houdt naast Nederland kantoor in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Servië en Zweden. De content- en marketingspecialist zegt de afgelopen jaren bovengemiddeld te zijn gegroeid, zowel organisch als via de overnames van Arhel, Dayon, Crossing Channels en Tripitch.

De nieuwe directie heeft als belangrijkste taak om een overkoepelende strategie te ontwikkelen en in te voeren. Door de activiteiten van de afzonderlijke onderdelen op het gebied van verkoop en marketing, innovatie en technologie, en projecten en dienstverlening effectief op elkaar af te stemmen, kan het potentieel van de HintTech Group beter worden benut. Die stroomlijning moet ook in de komende jaren zorgen voor groei. Om de directie te ondersteunen, zal voor alle bedrijfsonderdelen een lokaal management actief blijven.

De nieuwe algemeen directeur Bart Omlo gaf leiding aan HintTech Nordics. Dennis Struyk is als operationeel directeur verantwoordelijk  voor de financiën en het aansturen van de dagelijkse operatie. Alec Wadey richt zich als technisch directeur op technologie- en competentie-ontwikkeling.

Tridion

HintTech is in 1997 opgericht. Het bedrijf is gespecialiseerd in SDL Tridion-websitesoftware. Daarnaast gebruikt het technologie van Sitecore, Hippo, Elcom, Adam, MarkLogic, Netbiscuits en Service2Media.  

De beide oprichters, Egbert Hendriks en Patrick Dekker, blijven als adviseurs aan de organisatie verbonden. Zij gaan zich focussen op het ontwikkelen van nieuwe commerciële mogelijkheden. Hendriks en Dekker kochten in 2010 als investeerders overigens ook nog Usoft, leverancier van tools voor data-intensieve transacties uit Baarn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Een correctie op bovenstaand artikel. De heren Hendriks en Dekkers zijn absoluut niet de oprichters van HintTech. De oorspronkelijke oprichters zijn door deze heren eruit gewerkt of aan de kant gezet.

Genoemde personen zijn niet de oprichters van HintTech maar juist de mensen die de oorspronkelijke oprichters aan de kant schoven en eruit werkten.

Volgens mij waren de oprichters van HintTech niet Hendriks en Dekkers, die zijn er pas later bijgekomen.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-06-06T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.