Softbank gaat in zee met Worknets.com

Dit artikel delen:

Softbank, de Japanse gigant op het gebied van internet en telecom, heeft het Nederlandse Worknets.com, dochter van Stb Automatsering & Advies, uitgezocht voor de inrichting van een sociaal netwerk. De samenwerking is gericht op het Softbank-softwareontwikkelonderdeel BBSoftservice. Worknets.com biedt een online platform om bij organisaties op een snelle manier eigen sociale netwerken in te richten en te beheren.

Inhoudelijke details kunnen op dit moment niet bekend gemaakt worden, stelt Worknets.com. Wel meldt het dat de open source technologie van Worknets.com en de insteek om organisaties via het platform rond een gemeenschappelijk doel te laten samenwerken, belangrijke rollen spelen bij de ontwikkeling van het sociale bedrijfsnetwerk voor softwareontwikkelaar BBSoftservice.

De Softbank Groep is een van de grootste Japanse dienstverleners. Het bedrijf richt zich op de informatie-industrie, inclusief mobiele communicatie, vaste telecommunicatie en internetdiensten. De recente acquisitie van telecombedrijf Sprint USA door Softbank is de grootste Japanse overname ooit in de Verenigde Staten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-09-05T11:52:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.