Ben Verwaayen duikt op als bestuurder bij Akamai

Dit artikel delen:

Ben Verwaayen

Ben Verwaayen is na zijn vertrek bij Alcatel-Lucent opgedoken als lid van de raad van bestuur bij de Amerikaanse netwerkdienstverlener Akamai. Per 8 november 2013 vervult hij deze rol. Verwaayen gaat zich vooral inzetten voor het uitbreiden van de relaties met grote telecomleveranciers en netwerkpartners.

Verwaayen heeft verschillende directiefuncties bekleed bij telecom- en technologieleveranciers. Hij is al meer dan 37 jaar actief in de telecomindustrie. Zo was hij ceo van BT, vervulde bij verschillende topfuncties bij Lucent Technologies, leidde hij KPN’s voorganger PTT Telecom en was hij van 2008 tot en met begin 2013 ceo van Alcatel-Lucent. Begin dit jaar koos Verwaayen ervoor om zijn termijn bij dit netwerk- en telecomconcern niet te verlengen.

‘Het is voor ons een grote eer Verwaayen te mogen verwelkomen in onze raad van bestuur en we kijken uit naar de inzichten en perspectieven die hij biedt dankzij zijn succesvolle loopbaan in de telecomindustrie’, zegt Akamai-ceo Tom Leighton. ‘We zijn van mening dat Verwaayen een uitstekende aanvulling is voor onze raad en dat hij een belangrijke rol zal vervullen bij het versterken van onze relaties met grote telecomleveranciers en netwerkpartners.’

‘Akamai is een belangrijke partner voor vele netwerkserviceproviders over de hele wereld’, zegt Verwaayen. ‘Het bedrijf is een essentiële rol gaan spelen in de manier waarop bedrijven het internet gebruiken om te groeien en succesvol te zijn.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Internet

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-11-13T11:26:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.