Betalen via Messenger bij SNS Bank

Dit artikel delen:

SNS werkt aan een nieuw betaalsysteem via Messenger (buddybanking) dat Bill heet. Bedoeling is dat het systeem binnen enkele weken 'live' gaat. Het systeem richt zich vooral op jongeren.

Volgens SNS moet Bill los worden gezien van Ideal, de internetbetaalstandaard waar de grootbanken (ABN Amro, ING en Postbank) aan werken. "Bill wordt helemaal gepositioneerd in de wereld van MSN," aldus woordvoerder Jan-Willem Dreteler in een exclusief gesprek met het blad/site Emerce.

 

“Bill is een laagdrempelige betaalmethode op internet voor kleine bedragen. Uniek: bill is onderdeel van MSN Messenger. Dat is met 4,7 miljoen gebruikers de grootste online community van Nederland. MSN-gebruikers kunnen met Bill betalen bij webwinkels, én geld naar elkaar overmaken”, zo luidt de propositie van SNS en MSN. Bill krijgt een eigen tabblad binnen Messenger.

Het volledige artikel is te lezen op de site van Emerce.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Brrr, doe je betalingen met de meest onbetrouwbare stukjes software van dit moment, op PC's van mensen die niet weten hoe onbetrouwbaar de software is. Is dat niet vragen om problemen?

Die betalingen zullen via een tussenrekening gaan lopen. Niettemin is enige zorg op zijn plaats.
MSN zou ook weleens een portal kunnen worden voor betaald webcamkijken.... "Kijken is kopen?"

In beginsel lijkt mij dit "DE" oplossing om ook voor updates en upgrades van jouw PC op een veilige en gemakkelijkere manier te betalen en af te handelen!

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-03-09T13:52:00.000Z Redactie Computable/Emerce
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.